Sommaren…

…är inte slut än verkar det som. Kan inte minnas sist vi hade en så ljuvlig septembermånad! Njut och tanka ljus inför det mörker som så obönhörligt är på ingång. Jag har tänkt skriva ett längre inlägg om sommaren som gått, vad för spännande jag har haft för mig! :) Men det får bli om någon vecka eller så. Till helgen uruppförs Tintomara, och jag grämer mig så att jag inte kan vara där! En Londonresa, inbokad sen länge, är i vägen. Jag kommer dock finnas där mentalt, andligt och kärleksfullt vilande. Tintomara håller mig i handen!

På återhörande.

Em

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>