Nu virvlar livet igång igen!

Spännande tider! Det händer så mycket på alla plan! Skolan har dragit igång igen, och det känns verkligen inte som om det var så länge som ett år sen sist. Var rädd att jag skulle glömt en massa anatomiskt och fysiologiskt, men det sitter konstigt nog fint på plats i hjärnan precis där jag la det innan jag gick på föräldraledighet. Nu läser vi patofysiologi och trots att kursen är rätt tung, så älskar jag det! Kalla mig knäpp. Men det är så himla intressant! NÖRD. Jag vet.

Gigsen har börjat trilla in, och även kompositionsmässigt händer det grejer. I februari och mars kommer min musik att spelas på Musikaliska (Nybrokajen 11) – Haga Duo framför bl.a. Tintomara kl 16! Innan dess kommer vi att ha ett offentligt tonsättar-musiker-samtal på scenen. Då kommer vi att tala kring, och diskutera hur skapandeprocessen oss emellan går till m.m. Längre fram, den 8 mars kommer även ett par stycken som jag skrivit för violin och piano framföras i Hedvig Eleonora Kyrka av bl.a. Gentilia Pop.

I sinnet har även nästa komposition börjat ta form. Solo-cello. Elegi över Tre vise män. De fattas mig alla tre, så att det gör ont! Mina tre älskade teatergubbar är borta, i alla fall från denna jord. Det känns helt absurt, men så är det. Allihopa på mindre än tre år… Jag ska ge dem var sitt tema, och sen hoppas jag att de är hos mig då och då, och ser till att stycket blir som det ska. Janne, Pliggen och Perka – gör nu himlen till en livad plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>