Flow

Vad är flow? För mig är det ett tillstånd av total koncentration; tyngdlöshet och riktning på samma gång. Det är som om naturens lagar upphör att gälla, och jag kan gå framåt bakåt upp ner var helst jag vill i tid och rum. Som om jag har min alldeles egna Tardis. Alla borde se Doctor Who. Fantastisk BBC-produktion om människlighet, rymden och livet. Humor och allvar blandas, och våra vanliga tankevägar omprövas. Varför inte?

Doktorn, en 900 år gammal snubbe, reser runt i sin Tardis (som har formen av en brittisk Police Box från 60-talet) and it’s bigger on the inside! Han vill helst ha med sig en mänsklig kompanjon, platonisk sådan. Bara det, en serie utan hångel och tjafs lämnar utrymme för så mycket mer! (Ok lite hångel får man, men inte primärt från doktorn).

Fantasin har inga gränser, och det är rätt skönt att det får vara så.

Allt tickar på i övrigt. Uruppföranden, arrangörsjobb och notutgivning står på agendan framöver. Looking forward!!

På Karolinska läser vi just nu akutsjukvård, vilket jag älskar. Allvar och agera under press, det är utmanande och utvecklande! På så vis liknar yrket väldigt mycket musikerns; there is no turning back och det är bara att agera.

Att hitta fokus i en påfrestande situation, det är en vacker konst.

Over and out med ett citat:

”We are all just stories in the end, just make it a good one, eh?” – The Doctor

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>